Deurwaarder aan de deur: Wat nu?

Het is niet ongebruikelijk om in financiële moeilijkheden te komen. Soms lukt het, ondanks eerdere betalingsregelingen, gewoon niet meer om de rekeningen te betalen. Wanneer er dan ook nog onverwacht een deurwaarder aan de deur staat, voelt de situatie helemaal uitzichtloos.

Dit is waar Des Bewindvoering de regie overneemt. Wij begrijpen de moeilijkheden die gepaard gaan met schulden en deurwaarders en zijn er om je te helpen, stap voor stap. Door onze goed georganiseerde aanpak krijgen we samen met jou de situatie weer onder controle.

Wanneer deurwaarder aan de deur?

Je kunt om verschillende redenen te maken krijgen met een deurwaarder. De meest voorkomende reden waarom een deurwaarder aan de deur staat, is wanneer iemand achterstallige schulden heeft bij een schuldeiser.

Na het sturen van meerdere aanmaningen kan de schuldeiser een deurwaarder inschakelen om de schuld te innen. Soms komt de deurwaarder persoonlijk langs om een betalingsregeling te treffen of om beslag te leggen op eigendommen.

Onze aanpak: transparant en duidelijke communicatie

Des Bewindvoering zet jouw financiën op een rijtje en gaat in gesprek met de schuldeisers en deurwaarders. We maken haalbare afspraken over het aflossen van je schulden.

Vanaf het moment van onderbewindstelling sturen de schuldeisers en deurwaarders hun correspondentie naar Des Bewindvoering. Dit betekent dat je zelf niet langer belast wordt met aanmaningen, dreigende brieven of onverwachte bezoeken van deurwaarders.

Door middel van duidelijke afspraken helpen we jou richting een stabiele financiële situatie. Daarna is het tijd voor de volgende stap: financiële zelfstandigheid!

Des Bewindvoering helpt je om financieel bewust te worden en je budget effectief te beheren. Daarnaast bieden we ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat je in de toekomst ook financieel stabiel blijft.

Financiële gemoedsrust: Des Bewindvoering staat paraat

Staat de deurwaarder aan de deur en weet je niet meer hoe je je financiën op orde moet krijgen? Des Bewindvoering zorgt voor rust in de tent. Laat ons je helpen om stabiliteit in je financiën terug te brengen, zodat je weer met vertrouwen naar de toekomst kijkt.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een financieel gezonder leven.

Contact opnemen
Verlang je naar een stabiele financiële situatie?

Bel of mail ons gerust. Onze bewindvoerders staan voor je klaar.