Bewindvoering

Wanneer je zelf niet in staat bent om jouw geldzaken te verzorgen, kan er via een rechter een bewindvoerder aangesteld worden. Bewindvoering betekent dat iemand anders, een familielid, een kennis of een professionele bewindvoerder, alle zeggenschap krijgt over jouw geldzaken. De rechter controleert of de bewindvoering op een juiste manier gebeurt. Ben je 18 jaar of ouder en heb je jouw geldzaken niet onder controle? Wij staan voor je klaar.

Des Bewindvoering
Bij Des hechten we grote waarde aan goede communicatie en duidelijkheid. We vertellen je dus altijd waar het op staat. En ons handelen is zo strak en transparant als mogelijk. Op deze manier weet iedereen (jij, jouw schuldeisers en wij zelf) precies waar hij of zij aan toe is. Het team van Des Bewindvoering bestaat uit acht professionals die samen meer dan vierhonderd cliënten bijstaan. Kom je er zelf niet meer uit? Met Des Bewindvoering krijg je jouw financiën weer op orde.

Wat Des Bewindvoering voor jou doet?

  • we beschermen je tegen de buitenwereld (en soms tegen jezelf)
  • wij behartigen jouw belangen
  • wij zorgen voor een stabiele financiële situatie
  • wij zorgen voor een schuldenvrije toekomst
  • we helpen je op weg naar financiële zelfstandigheid

Je bent niet de enige die te maken krijgt met bewindvoering
Sterker nog, volgens de Raad voor de Rechtspraak stonden er in 2019 250.000 mensen onder bewind. Mensen die vastlopen door schulden. Mensen die ziek zijn. Oudere mensen. Mensen met een verstandelijke beperking. Mensen met een verslaving. Je bent dus niet alleen. En Des Bewindvoering staat je bij. Wij zorgen voor rust, overzicht en stabiliteit. En, als aan alle eisen kan worden voldaan, voor een schuldenvrije toekomst. Wanneer je jouw financiën zelf weer wilt en kunt doen en de rechter is akkoord, dan helpen wij je natuurlijk op weg.

Verlang je naar een stabiele financiële situatie? Bel of mail Des Bewindvoering.

contact opnemen
Verlang je naar een stabiele financiële situatie?

Bel of mail ons gerust. Onze bewindvoerders staan voor je klaar.