Aanmelden voor schuldhulpverlening voor regio Beverwijk

Bewindvoering Beverwijk

Tijd voor een nieuwe start
Zie je de stapel facturen alleen maar toenemen? Durf je de brievenbus eigenlijk niet meer te legen? En ben je op zoek naar hulp? Des is dé partij voor bewindvoering in Beverwijk. Bel Des Bewindvoering voor gericht advies. Wanneer je door omstandigheden -denk aan een te hoge schuld, aan (tijdelijke) psychische problemen, aan ziekte of aan andere problematiek- zelf niet in staat bent om voor jouw geldzaken te zorgen, kan een rechter een bewindvoerder in Beverwijk aanwijzen.

Hoe werkt bewindvoering in Beverwijk?
Bewindvoering is in eerste instantie bedoeld om de financiën van Beverwijkse cliënten te stabiliseren en nieuwe schulden te voorkomen. De bewindvoerder (een familielid, een kennis of een professionele bewindvoerder uit Beverwijk) krijgt alle zeggenschap over jouw geldzaken. Dat klinkt misschien onaardig, maar het is puur om je uit de problemen te helpen en te zorgen dat je een nieuwe start kunt maken. Bij het regelen van jouw financiële zaken doet de bewindvoerder uit Beverwijk ook de aanvragen voor bijzondere bijstand, voor huur- en zorgtoeslag en de belastingaangifte.

Des Bewindvoering in Beverwijk in het kort:

  • we beschermen je tegen de buitenwereld (en soms tegen jezelf)
  • wij behartigen jouw belangen
  • wij zorgen voor een stabiele financiële situatie
  • we helpen je op weg naar financiële zelfstandigheid

Aanmelden voor schuldhulpverlening
Als het nodig is, kunnen we jou bij de gemeente aanmelden voor schuldhulpverlening in de gemeente Beverwijk. Natuurlijk blijven wij jouw bewindvoerder en begeleiden we je tijdens het hele traject. Op naar een stabiele financiële toekomst! Hierbij moeten we wel een kanttekening maken: wanneer een dossier door fraude of erg hoge boetes niet aan de eisen voldoet, is aanmelden voor schuldhulpverlening niet mogelijk. We kunnen geen 100% garantie geven op het oplossen van de schulden. We garanderen wel dat we ons daar 100% voor inzetten. 

Ben je woonachtig in Beverwijk en verlang je naar een stabiele financiële situatie? Des Bewindvoering staat voor je klaar!

maak een afspraak
Verlang je naar een stabiele financiële situatie?

Bel of mail ons. We staan voor je klaar!