Bewindvoering Beverwijk

Tijd voor een nieuwe start
Zie je de stapel facturen alleen maar toenemen? Durf je de brievenbus eigenlijk niet meer te legen? En ben je op zoek naar hulp? Des is dé partij voor bewindvoering in Beverwijk. Bel Des Bewindvoering voor gericht advies. Wanneer je door omstandigheden -denk aan een te hoge schuld, aan (tijdelijke) psychische problemen, aan ziekte of aan andere problematiek- zelf niet in staat bent om voor jouw geldzaken te zorgen, kan een rechter een bewindvoerder in Beverwijk aanwijzen.

Hoe werkt bewindvoering in Beverwijk?
Bewindvoering is in eerste instantie bedoeld om de financiën van Beverwijkse cliënten te stabiliseren en nieuwe schulden te voorkomen. De bewindvoerder (een familielid, een kennis of een professionele bewindvoerder uit Beverwijk) krijgt alle zeggenschap over jouw geldzaken. Dat klinkt misschien onaardig, maar het is puur om je uit de problemen te helpen en te zorgen dat je een nieuwe start kunt maken. Bij het regelen van jouw financiële zaken doet de bewindvoerder uit Beverwijk ook de aanvragen voor bijzondere bijstand, voor huur- en zorgtoeslag en de belastingaangifte.

Des Bewindvoering in Beverwijk in het kort:

  • we beschermen je tegen de buitenwereld (en soms tegen jezelf)
  • wij behartigen jouw belangen
  • wij zorgen voor een stabiele financiële situatie
  • we helpen je op weg naar financiële zelfstandigheid

Aanmelden voor schuldhulpverlening
Indien gewenst kunnen we je aanmelden voor schuldhulpverlening bij de gemeente Beverwijk. Natuurlijk blijven we ondersteunen, helpen en begeleiden we je tijdens het gehele traject. Op naar een financieel stabiele toekomst! Hierbij maken we wél een kanttekening: bij een frauduleus dossier of een dossier met hoge boetes, is het voor ons helaas niet mogelijk om de aanmelding te voltooien. Hierbij kunnen we geen volledige garantie geven op het oplossen van de schulden. Dat Des Bewindvoering zich voor de volle 100% inzet, dat garanderen we wel! 

Woon je in gemeente Beverwijk (of deze regio) en wil je stappen zetten richting een financieel stabiele situatie? Des Bewindvoering helpt je verder!

maak een afspraak
Verlang je naar een stabiele financiële situatie?

Bel of mail ons gerust. Onze bewindvoerders staan voor je klaar.