Des Bewindvoering staat klaar voor cliënten uit de regio Alkmaar

Zoek jij een betrouwbare bewindvoerder in de regio Alkmaar? Dan hoef je niet verder te zoeken. Des Bewindvoering helpt dagelijks cliënten uit Alkmaar. Dat zijn mensen die hun schulden zo hoog zien oplopen dat ze er zelf niet meer uitkomen. Dit noemen we problematische schulden. Maar je kunt ook bewindvoering aanvragen wanneer je psychische problemen hebt, langdurig ziek of verslaafd bent en in de problemen dreigt te komen. Herken je dit? Bij jezelf of bij een naaste? Bel Des Bewindvoering voor gericht advies.

Des Bewindvoering is er voor cliënten uit Alkmaar die:

Weet dat je niet de enige bent. Sterker nog, volgens de Raad voor de Rechtspraak stonden er in 2019 250.000 mensen onder bewind. Mensen die vastlopen door schulden. Mensen die ziek zijn. Oudere mensen. Mensen met een verstandelijke beperking. Mensen met een verslaving. Je bent dus niet alleen.

Des Bewindvoering staat klaar voor cliënten uit de regio Alkmaar
Wij werken dagelijks met acht professionals aan oplossingen voor onze cliënten. Aan de hand van ons stappenplan krijgen cliënten hun financiën weer op orde en kunnen ze uitkijken naar een stabiele en schuldenvrije toekomst. Lees hier alles over deze zeven stappen richting een schuldenvrije toekomst. Des Bewindvoering werkt samen met ketenpartners in en rondom Alkmaar. Denk aan het Leger des Heils, De Waerden, Socius Maatschappelijk werk, MaDi's Amsterdam, Sociaal Team Beverwijk en diverse schuldhulpverleningsinstanties en gemeenten in Noord-Holland. Natuurlijk werken we ook samen met gemeente Alkmaar. Heb jij een bewindvoerder nodig? We zijn er voor je.

Ben je woonachtig in Alkmaar en verlang je naar een stabiele financiële situatie? Des Bewindvoering staat voor je klaar!

maak een afspraak
Verlang je naar een stabiele financiële situatie?

Bel of mail ons gerust. Onze bewindvoerders staan voor je klaar.