Ben je woonachtig in IJmond en verlang je naar een stabiele financiële situatie?

Des Bewindvoering staat voor je klaar!

Hoe werkt bewindvoering in IJmond?

Bewindvoering is in eerste instantie bedoeld om de financiële situatie van cliënten uit IJmond te stabiliseren en nieuwe schulden te voorkomen. De bewindvoerder (een familielid, een kennis of een professionele bewindvoerder uit regio IJmond) krijgt hierbij alle zeggenschap over de financiën. Dat is een heftige stap, maar wel een noodzakelijke om mensen met schulden uit de problemen te helpen en te zorgen dat ze een nieuwe start kunnen maken. Bel Des Bewindvoering voor gericht advies.

Uit de problemen
Er zijn mensen die hun post niet meer open durven te maken. Er zijn mensen die de bel eruit trekken om deurwaarders te ontlopen. Er zijn mensen die het overzicht over hun inkomsten en uitgaven helemaal kwijt zijn. Herken jij jezelf hierin? Dan heb je hulp nodig! Ga voor een professionele bewindvoerder uit IJmond en laat je uit de problemen helpen.

Des Bewindvoering in IJmond
Wij werken dagelijks met acht professionals en diverse ketenpartners aan structurele oplossingen voor onze cliënten. Met behulp van ons bewindvoeringsstappenplan krijgen IJmondse cliënten hun financiën weer op orde en kunnen ze uitkijken naar een schuldenvrije toekomst. Het stappenplan bestaat uit de volgende onderdelen:

Met deze zeven stappen helpt Des Bewindvoering je richting een stabiele financiële situatie in jouw woonplaats IJmond. Heb je nog vragen? Kijk gerust op onze pagina met veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord hier niet bij? Bel ons even, we helpen je graag.

Je bent niet alleen
Weet dat je niet de enige bent. Sterker nog, volgens de Raad voor de Rechtspraak stonden er in 2019 250.000 mensen onder bewind. Mensen die vastlopen door schulden. Mensen die ziek zijn. Oudere mensen. Mensen met een verstandelijke beperking. Mensen met een verslaving. Ook in de gemeente IJmond zijn veel mensen die bewindvoering nodig hebben. Je bent dus niet alleen.

Ben je woonachtig in IJmond en verlang je naar een stabiele financiële situatie? Des Bewindvoering staat voor je klaar!

maak een afspraak
Verlang je naar een stabiele financiële situatie?

Bel of mail ons. We staan voor je klaar!