Hoe werkt bewindvoering in IJmond?

In de eerste plaats is Bewindvoering bedoeld om (nieuwe) schulden te voorkomen en de financiële situatie te stabiliseren. De bewindvoerder (een kennis, gediplomeerde bewindvoerder uit regio IJmond, of een familielid) krijgt hierbij alle zeggenschap over de financiën. Dat is een heftige stap, maar soms noodzakelijk om mensen met schulden te helpen en te zorgen voor een nieuwe start. Bel Des Bewindvoering voor gericht advies.

Uit de problemen
Er zijn mensen die hun post niet meer open durven te maken. Er zijn mensen die de bel eruit trekken om deurwaarders te ontlopen. Er zijn mensen die het overzicht over hun inkomsten en uitgaven helemaal kwijt zijn. Herken jij jezelf hierin? Dan heb je hulp nodig! Ga voor een professionele bewindvoerder uit IJmond en laat je uit de problemen helpen.

Des Bewindvoering in IJmond
Wij werken dagelijks met acht professionals en diverse ketenpartners aan structurele oplossingen voor onze cliënten. Met behulp van ons bewindvoeringsstappenplan krijgen IJmondse cliënten hun financiën weer op orde en kunnen ze uitkijken naar een schuldenvrije toekomst. Het stappenplan bestaat uit de volgende onderdelen:

Met deze zeven stappen helpt Des Bewindvoering je richting een stabiele financiële situatie in jouw woonplaats IJmond. Heb je nog vragen? Kijk gerust op onze pagina met veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord hier niet bij? Bel ons even, we helpen je graag.

Je bent niet alleen
Weet dat je niet de enige bent. Volgens de Raad voor de Rechtspraak stonden in 2019 ongeveer 250.000 personen onder bewind. Dit kan de beste overkomen, maar dit kunnen bijvoorbeeld ook mensen zijn met een onderliggende ziekte, ouderen, mensen die door omstandigheden vastlopen door schulden of sommige ouderen. Ook in de gemeente IJmond zijn veel mensen die bewindvoering nodig hebben. Je bent dus niet alleen.

Woon je in regio IJmond en wil je je stappen zetten richting financiële stabiliteit? Neem dan contact met ons op!

maak een afspraak
Verlang je naar een stabiele financiële situatie?

Bel of mail ons gerust. Onze bewindvoerders staan voor je klaar.