Bewindvoering voor cliënten in Noord-Holland

Bewindvoering Noord-Holland

Woon je in Noord-Holland en heb jij (of een naaste) te maken met problematische schulden? Zie je door de bomen het bos niet meer? Klop dan aan bij Des, expert in bewindvoering in Noord-Holland. Bel Des Bewindvoering voor gericht advies.

Des Bewindvoering is er voor cliënten in heel Noord-Holland:

Kortom, we zijn er voor iedere Noord-Hollander die baat heeft bij bewindvoering en rust in de tent. 

We komen naar je toe
Voordat we onze hulpverlening starten, gaan we met je in gesprek. Dat doen we bij jou thuis of op een andere plek waar jij je prettig voelt. We bespreken jouw situatie en vertellen hoe wij werken. Bewindvoering is niet zomaar wat. Het betekent dat jij jouw geldzaken voor onbepaalde tijd uit handen geeft en dat wij de regie overnemen. Dat is in eerste instantie heel spannend, maar het geeft ook rust. Wij helpen je richting een stabiele financiële situatie. Tijdens deze eerste afspraak vullen we gelijk het aanvraagformulier voor de bewindvoering in en dienen we deze in bij een van de Noord-Hollanse kantonrechters.

Bewindvoering voor cliënten in Noord-Holland
Wij werken dagelijks met acht professionals aan de bewindvoeringsvraagstukken van onze cliënten in Noord-Holland. Aan de hand van ons stappenplan krijgen cliënten hun financiën weer op orde en kunnen ze uitkijken naar een stabiele en schuldenvrije toekomst. Lees hier alles over de zeven stappen richting een schuldenvrije toekomst.

Verlang je naar een stabiele financiële situatie en woon je in Noord-Holland? Des Bewindvoering staat voor je klaar!

maak een afspraak
Verlang je naar een stabiele financiële situatie?

Bel of mail ons gerust. Onze bewindvoerders staan voor je klaar.