Des Bewindvoering B.V. is een Besloten Vennootschap, waarbij meerdere professionele bewindvoerders werkzaam zijn. De beschermingsbewindvoerders werkzaam bij Des Bewindvoering B.V. zijn gespecialiseerd in dossiers waarin (problematische) schulden een factor zijn, of zijn geweest, bij de grondslag voor beschermingsbewind. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld psychische klachten door schuldenproblematiek of een situatie waarin beschermingsbewind als voorwaarde is gesteld om überhaupt in aanmerking te komen voor schuldhulpverlening.

Geen schuldhulpverlener

Des Bewindvoering B.V. is geen schuldhulpverlenende instantie. Wij kunnen uw schulden niet oplossen, noch kunnen wij de garantie geven dat u voor schuldhulpverlening in aanmerking komt. Wat wij wel kunnen is uw beslagvrije voet bewaken en een reële en eerlijke inschatting geven van de kansen en mogelijkheden op het gebied van sanering. Tevens kunnen wij u begeleiden naar en tijdens een schuldhulpverleningstraject. Stabilisatie van de financiële situatie is hierin altijd eerste prioriteit. Door onze jarenlange ervaring met cliënten met schulden, heeft Des Bewindvoering B.V. een netwerk van ketenpartners opgebouwd.

Voor wie?

Des Bewindvoering B.V. vindt dat iedereen recht heeft op een beschermingsbewindvoerder die de vermogensrechtelijke belangen van de cliënten optimaal behartigt, ondanks de complexiteit en arbeidsintensiviteit. Wij maken ons sterk voor mensen die het gevoel hebben van het kastje naar de muur te worden gestuurd en gemotiveerd zijn bij te dragen aan een stabiele financiële toekomst.