Waarom bewindvoering aanvragen? 
Een aanvraag voor bewindvoering doe je wanneer je niet zelf in staat bent jouw geldzaken te beheren. Bewindvoering betekent dat iemand anders, een familielid, een kennis of een professionele bewindvoerder zoals Des, de geldzaken voor je doet. De rechter controleert of de bewindvoering op een juiste manier gebeurt. Ben je 18 jaar of ouder en heb je jouw geldzaken niet onder controle? Laat Des de zaken voor je uitzoeken!

Hoe vraag je bewindvoering aan?
Wij komen bij jou op intakegesprek. Als in dit gesprek blijkt dat je bewindvoering nodig hebt en wij jou kunnen helpen, vullen wij gelijk het aanvraagformulier waarna je het ondertekent en wij het naar de rechtbank sturen. Het kan zijn dat er een zitting wordt gepland om de ons te horen als er vragen zijn. Je kunt ook bewindvoering aanvragen voor een familielid (wanneer je ziet dat het de verkeerde kant opgaat met zijn of haar financiële situatie).

Wanneer vraag je bewindvoering aan?
Dat doe je wanneer schulden zo hoog zijn opgelopen dat ze met jouw inkomen niet meer binnen drie jaar terug te betalen zijn. Dit noemen we problematische schulden. Maar je kunt ook bewindvoering aanvragen wanneer je geen overzicht meer heb in jouw financiële situatie, psychische problemen hebt, langdurig ziek of verslaafd bent en daardoor in de problemen dreigt te komen.

Des Bewindvoering
Bij Des hechten we grote waarde aan goede communicatie en duidelijkheid. We vertellen je dus altijd waar het op staat. Op deze manier weet iedereen (jij, jouw schuldeisers en wij zelf) precies waar hij of zij aan toe is. Het team van Des Bewindvoering bestaat uit acht professionals die samen meer dan vierhonderd cliënten bijstaan. Kom je er zelf niet meer uit? Met Des Bewindvoering krijg je jouw financiën weer op orde.

Wat kan Des Bewindvoering voor je betekenen?

  • Bescherming tegen je omgeving
  • Het opkomen voor en beschermen van je belangen
  • Een rustige financiële situatie creëren
  • Je op weg helpen naar een toekomst zonder schulden
  • Begeleiding naar financiële onafhankelijkheid

Behoefte aan een rustige financiële situatie? Kies voor Des en vraag bewindvoering aan! 

maak een afspraak
Verlang je naar een stabiele financiële situatie?

Bel of mail ons gerust. Onze bewindvoerders staan voor je klaar.